0 RON

Noutățile noastre cu idei pentru Moș Crăciun

Am lipsit un pic motivat de pe blog pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun cu niște idei, are mult de lucru în perioada asta și ne-a rugat frumos să-i înlesnim treaba.

Fără a ne limita doar la astea, am creat pentru voi niște pachete predefinite pentru melomanii din viața voastră. Dacă ne-a scăpat vreun meloman, scrieți-ne și vă ajutăm, nimeni nu rămâne necadorisit!

Avem pachete de Crăciun pentru fani de trip-hop, hip-hop, indie/alternative, festivalieri, fani de beat-uri, dub/reggae, jazzmani, electroniști serioși sau mai „easy” și pop. Pe lângă astea, bineînțeles avem și o selecție de muzică de Crăciun din care nu lipsește nici Mariah Carey dar nici Mr. Hankey!

Ne-am aliat din nou cu Crearium pentru a vă pregăti niște pachete de globuri vii cu muzică, găsiți selecția aici! Dacă nu vă e pe plac nimic din pachetele predefinite, puteți oricând adăuga un glob Crearium la orice disc cumpărat de la noi. Globurile sunt în secțiunea Crăciun a magazinului!

Pentru cei care nu vor să se riște, avem vouchere, neamule!

Pfiu, atâta muncă și e doar bucățica noastră mică din ce are de făcut Moșu’, sperăm să vă fi plăcut ceva din ce-am lucrat pentru el, să aveți un Crăciun minunat, noi suntem în zonă!