0 RON

Sal, lume!

Bine v-am găsit pe site-ul melomelanj.ro!

Ne-a luat ceva, dar am reușit să construim un site care – credem noi – reflectă în eter spiritul magazinului nostru din centrul Clujului. Mulțumim, Hunor de la Diwert, că ai avut răbdare să ne asculți și implementezi toate ideile. Mulțumim, Nora, că ne-ai desenat așa de frumos site-ul. Mulțumim, Alexandra, că ne-ai strâns șuruburile de marketing când a fost nevoie.

MeloMelanj este un proiect cu și pentru suflet, nu degeaba zicem că facem comerț cu ridicatu’ de moral. În spatele brandului stau Sugár și D’Jhu, doi pasionați de muzică care se abțin cu greu să nu-și ducă acasă fiecare disc pe care-l primesc în magazin. Despre pasiunea lor, muzica, ar putea vorbi zile întregi, mai ales D’Jhu despre Dub/Reggae și hip-hop, iar Sugár despre world și downtempo/leftfield.

Mult din ce-i muzical la sufletul lor se regăsește în magazin. De azi, 1 noiembrie 2022, se va regăsi și online. Pe băieți îi găsiți de marți până sâmbătă, între 12:00 – 20:00 (sau și mai târziu, dacă pun muzică), În Cluj-Napoca, pe Universității 6, la Casa TIFF, supralicitându-se unul pe celălalt în recomandări.

Vă așteptăm peste tot!