0 RON

Sărbătoarea magazinelor de muzică – Record Store Day

Mâine și poimâne, adică 22-23 aprilie 2023, sărbătorim Record Store Day, ziua internațională a magazinelor de discuri! Pornită în 2007 de către comunitatea magazinelor independente de discuri în America, RSD a ajuns să fie un fenomen global în care muzicieni, angajați, pasionați și afiliați ai magazinelor de discuri se întâlnesc pentru a discuta despre muzică și a-și umple tolbele cu bunătăți! La primul RSD din 2007, Metallica a petrecut 8 ore în magazinul Rasputin Music din San Francisco stând de vorbă cu fanii și căutând muzică. Cine știe cine nimerește și pe la noi? 😎

RSD-ul nostru

Am gândit un format care să ne fie și nouă și vouă pe plac pentru celebrarea noastră! I-am invitat pe prietenii noștri de la Timișoara Hanging Around și Vinylcourt, ca să fie sărbătoare adevărată! Vom deschide Sala Studio a Casei TIFF, de unde veți putea intra la noi în magazin sau invers. Vom avea și muzică de pe discuri, biensur! Evenimentul va fi unul exclusiv fizic, magazinul nostru online de aici rămâne bineînțeles deschis pentru cei dintre voi care nu puteți ajunge fizic. Prietenii  de la Visuin vor fi și ei gata să vă servească cu ce vă poftește inima!

Bine, da’ totuși ce dați?

Pentru că unei celebrări îi șade bine cu beneficii, noi ne-am gândit că v-ar surâde 10% reducere la două discuri cumpărate, 15% la minim 3 discuri!
În plus, lansăm către voi provocarea de a ne arăta sleeveface-ul vostru. Faceți-vă poze cu sleeve-urile discurilor din magazinul nostru pe față și etichetați-ne în social media, iar cea mai reușită poză cu sleeveface va primi cadou de la noi albumele Maxinquaye de la Tricky și Random Acces Memories de la Daft Punk! Juriul va delibera luni și vă anunțăm marți cine e fericitul câștigător! 💃🏻

Partea aia în care din păcate suntem departe!

Oricât ne-am străduit, din păcate nu vom abunda de titluri din catalogul oficial Record Store Day. Majoritatea acestor titluri sunt importate din Marea Britanie, iar dacă veniți pe la noi și aveți câteva ore disponibile, vă putem povesti povești de groază despre câte obstacole sunt de învins pentru a avea la timp titluri comandate. Vă garantăm însă că ne-am umplut tolbele cu discuri râvnite și titluri pe care vi le doriți sau încă nici nu știți că vi le doriți! Vă așteptăm sâmbătă și duminică între 12-20 la noi acasă, la casa TIFF!