Hip Hop

Get Rich Or Die Tryin’

2003 50 Cent
170 RON


Side A
  • Intro
  • What Up Gangsta
  • Patiently Waiting
  • Many Men (Wish Death)
Side B
  • In Da Club
  • High All The Time
  • Heat
  • If I Can't
Side C
  • Blood Hound
  • Back Down
  • P.I.M.P.
  • Like My Style
Side D
  • Poor Lil Rich
  • 21 Questions
  • Don't Push Me
  • Gotta Make It To Heaven


Get Rich or Die Tryin’ este albumul de studio de debut al rapperului american 50 Cent. A fost lansat pe 6 februarie 2003 de Interscope Records, Shady Records a lui Eminem, Aftermath Entertainment a lui Dr. Dre și G-Unit Records a lui 50 Cent.