The BBC Sessions

2008 Belle & Sebastian


Side A
  • The State I Am In
  • Like Dylan In The Movies
  • Judy And The Dream Of Horses
  • The Stars Of Track And Field
Side B
  • I Could Be Dreaming
  • Seymour Stein
  • Lazy Jane
Side C
  • Sleep The Clock Around
  • Slow Graffiti
  • Wrong Love
Side D
  • Shoot The Sexual Athlete
  • The Magic Of A Kind Word
  • Nothing In The Silence
  • (My Girl's Got) Miraculous Technique


The BBC Sessions este un album al trupei Belle and Sebastian. Este un album dublu. Primul disc este o compilație de înregistrări inedite înregistrate între 1996 și 2001, în timp ce al doilea disc este o înregistrare live de la un concert din Belfast din 21 decembrie 2001.