Bill Withers’ Greatest Hits

1981 Bill Withers
80 RON


Side A
  • Just The Two Of Us
  • Use Me
  • Ain't No Sunshine
  • Lovely Day
  • I Want To Spend The Night
Side B
  • Soul Shadows
  • Lean On Me
  • Grandma's Hands
  • Hello Like Before
  • Who Is He What Is He To You


Bill Withers’ Greatest Hits (Bill Withers’ Greatest Hits) este o compilație de albume care cuprinde o selecție a primelor hituri ale lui Bill Withers, lansată în 1981.