Hip Hop

Cypress Hill

1991 Cypress Hill
90 RON


Side A
  • Pigs
  • How I Could Just Kill A Man
  • Hand On The Pump
  • Hole In The Head
  • Ultraviolet Dreams
  • Light Another
  • The Phuncky Feel One
  • Break It Up
Side B
  • Real Estate
  • Stoned Is The Way Of The Walk
  • Psycobetabuckdown
  • Something For The Blunted
  • Latin Lingo
  • The Funky Cypress Hill Shit
  • Tres Equis
  • Born To Get Busy


Cypress Hill este albumul de studio de debut al grupului hip-hop american Cypress Hill. A fost lansat la 13 august 1991 de către Ruffhouse Records și Columbia Records. Sesiunile de înregistrare pentru album au avut loc la Image Recording Studios din Los Angeles din august 1990 până în mai 1991.