2023 Everything But The Girl
165 RON


Side A
  • Nothing Left To Lose
  • Run A Red Light
  • Caution To The Wind
  • When You Mess Up
  • Time And Time Again
Side B
  • No One Knows We’re Dancing
  • Lost
  • Forever
  • Interior Space
  • Karaoke


Fuse este cel de-al unsprezecelea album de studio al duo-ului britanic Everything but the Girl, lansat pe 21 aprilie 2023 prin Buzzin’ Fly și Virgin Records. Este primul lor album de studio în aproape 24 de ani, după Temperamental.