2009 Florence And The Machine
145 RON


Side A
  • Dog Days Are Over
  • Rabbit Heart (Raise It Up)
  • I'm Not Calling You A Liar
  • Howl
  • Kiss With A Fist
  • Girl With One Eye
Side B
  • Drumming Song
  • Between Two Lungs
  • Cosmic Love
  • My Boy Builds Coffins
  • Hurricane Drunk
  • Blinding
  • You've Got The Love


Lungs este albumul de studio de debut al trupei engleze de indie rock Florence and the Machine, lansat pe 3 iulie 2009 de Island Records. După ce a lucrat la diverse proiecte, Florence Welch a format o trupă din care au făcut parte Robert Ackroyd, Chris Hayden, Mark Saunders, Tom Monger și fosta colaboratoare Isabella Summers.