You Can’t Do That On Stage Anymore (Sampler)

1988 Frank Zappa


Side A
  • Plastic People
  • The Torture Never Stops
Side B
  • Montana (Whipping-Floss)
  • The Evil Prince
  • You Call That Music?
Side C
  • Sharleena
  • Nanook Rubs It
Side D
  • The Florida Airport Tape
  • Once Upon A Time
  • King Kong
  • Dickie's Such An Asshole
  • Cosmic Debris


În 1988, Frank Zappa a lansat prima tranșă a albumului You Can’t Do That On Stage Anymore, o serie de 6 volume (12 discuri în total) constând în interpretări live alese manual din legendarul său Vault.