LateNightTales – Hot Chip

2020 Hot Chip


Side A
  • At Dawn - Christina Vantzou
  • Nothing's Changed
  • King In My Empire - Rhythm & Sound
  • Have You Passed Through This Night - Pale Blue (3)
Side B
  • Femme Cosmic - Suzanne Kraft
  • To The Moon And Back - Fever Ray
  • Much To Touch - PlanningToRock
  • 1,618 - Charlotte Adigéry
Side C
  • Hey Moloko - Mike Salta
  • Somewhere I Have Never Travelled (For Coral Evans) - Matthew Bourne
  • Candy Says
  • Who I Am And Why Am I Where I Am - Kaitlyn Aurelia Smith
  • Workaround Two - Beatrice Dillon
Side D
  • Worlds Within Worlds
  • The Bomb - Daniel Blumberg
  • Ode - Nils Frahm
  • None Of These Things
  • Finnegans Wake (Excerpt) - Neil Taylor (15)


Late Night Tales: Hot Chip este un album compilat  de trupa electronică Hot Chip sub eticheta Night Time Stories. Albumul, ca și altele din serie, este compus din melodii alese de trupă, melodii interpretate chiar de trupă și o piesă finală care secvențiază fiecare melodie într-un singur mixaj.