Hip Hop

House Of Pain (Fine Malt Lyrics)

1992 House Of Pain
190 RON


Side A
  • Salutations
  • Jump Around
  • Put Your Head Out
  • Top O' The Morning To Ya
  • House And The Rising Sun
  • Shamrocks And Shenanigans
  • House Of Pain Anthem
Side B
  • Danny Boy, Danny Boy
  • Guess Who's Back
  • Put On Your Shit Kickers
  • Come And Get Some Of This
  • Life Goes On
  • One For The Road
  • Feel It
  • All My Love


House of Pain, sau pur și simplu House of Pain, este albumul de debut al grupului hip-hop american House of Pain, lansat pe 21 iulie 1992, prin intermediul casei de discuri Tommy Boy Records. Fotografia de pe coperta albumului a fost realizată la 820 South Fairfax Avenue din Los Angeles