Hip Hop

AmeriKKKa’s Most Wanted

1990 Ice Cube
100 RON


Side A
  • Better Off Dead
  • The Nigga Ya Love To Hate
  • AmeriKKKa's Most Wanted
  • What They Hittin' Foe?
  • You Can't Fade Me
  • JD's Gaffilin'
  • Once Upon A Time In The Projects
  • Turn Off The Radio
  • Endangered Species (Tales From The Darkside)
Side B
  • A Gangsta's Fairytale
  • I'm Only Out For One Thang
  • Get Off My Dick And Tell Yo Bitch To Come Here
  • The Drive-By
  • Rollin' Wit The Lench Mob
  • Who's The Mack?
  • It's A Man's World
  • The Bomb


meriKKKKa’s Most Wanted este albumul de studio de debut al rapperului american Ice Cube, lansat la 18 mai 1990, la casa de discuri Priority Records. A fost primul său album solo, după o despărțire acerbă de fostul său grup N.W.A.