Emergency On Planet Earth

1993 Jamiroquai


Side A
  • When You Gonna Learn (J K Mix)
  • Too Young To Die
Side B
  • Hooked Up
  • If I Like It, I Do It
  • Music Of The Mind
Side C
  • Emergency On Planet Earth
  • Whatever It Is, I Just Can't Stop
  • Blow Your Mind
Side D
  • Revolution 1993
  • Didgin' Out


Emergency on Planet Earth este albumul de studio de debut al trupei engleze de funk și acid jazz Jamiroquai, lansat pe 14 iunie 1993 sub sigla Sony Soho Square.