Hip Hop

In My Lifetime, Vol. 1

1997 Jay-Z


Side A
  • Intro / A Million And One Questions / Rhyme No More
  • The City Is Mine
  • I Know What Girls Like
Side B
  • Imaginary Player
  • Streets Is Watching
  • Friend Or Foe '98
  • Lucky Me
Side C
  • (Always Be My) Sunshine
  • Who You Wit II
  • Face Off
Side D
  • Real Niggaz
  • Rap Game/Crack Game
  • Where I'm From
  • You Must Love Me


In My Lifetime, Vol. 1 este cel de-al doilea album de studio al rapperului american Jay-Z. A fost lansat la 4 noiembrie 1997, de Roc-A-Fella Records și Def Jam Recordings.