Becoming (Music From The Netflix Original Documentary)

2020 Kamasi Washington


Side A
  • Shot Out Of A Cannon
  • Becoming
  • Take In The Story
  • Southside V.1
  • Dandy
  • The Rhythm Changes
  • Song For Fraser
  • Announcement
Side B
  • Detail
  • Fashion Then And Now
  • Provocation
  • Connections
  • Looking Forward
  • I Am Becoming
  • Southside V.2


Coloana sonoră câștigătoare a premiului EMMY pentru documentarul Netflix despre MICHELLE OBAMA de către cel mai important tânăr artist de jazz de pe scena actuală, Kamasi Washington.