Good Kid, M.A.A.d City

2012 Kendrick Lamar


Side A
  • Sherane A.K.A Master Splinter's Daughter
  • Bitch, Don't Kill My Vibe
  • Backseat Freestyle
  • The Art Of Peer Pressure
Side B
  • Money Trees
  • Poetic Justice
  • Good Kid
  • M.A.A.d City
Side C
  • Swimming Pools (Drank) (Extended Version)
  • Sing About Me, I'm Dying Of Thirst
  • Real
Side D
  • Compton
  • The Recipe
  • Black Boy Fly
  • Now Or Never


Good Kid, M.A.A.A.D.D City este cel de-al doilea album de studio al rapperului american Kendrick Lamar. A fost lansat la 22 octombrie 2012, prin intermediul Top Dawg Entertainment, Aftermath Entertainment și Interscope Records. Albumul conține apariții ale lui Drake, Dr. Dre, Jay Rock, Anna Wise și MC Eiht.