Folk, World, & Country

The Universe Smiles Upon You

2015 Khruangbin


Side A
  • Mr. White
  • Two Fish and an Elephant
  • Dern Kala
  • Little Joe & Mary
  • White Gloves
Side B
  • People Everywhere (Still Alive)
  • The Man Who Took My Sunglasses
  • August Twelve
  • Balls and Pins
  • Zionsville
  • Bin Bin X


The Universe Smiles Upon You este albumul de studio de debut al trioului muzical american Khruangbin. A fost lansat pe 6 noiembrie 2015 sub eticheta Night Time Stories.