Live In San Francisco ’16

2020 King Gizzard And The Lizard Wizard


Side A
  • Robot Stop
  • Hot Water
  • Big Fig Wasp
  • Gamma Knife
  • People-Vultures
Side B
  • Trapdoor
  • I’m In Your Mind
  • I’m Not In Your Mind
  • Cellophane
  • I’m In Your Mind Fuzz
Side C
  • The River
  • Evil Death Roll
Side D
  • Head On / Pill


Live in San Francisco ’16 este un album live al trupei australiene de rock psihedelic King Gizzard & the Lizard Wizard. Albumul a fost lansat pe dublu vinil