Hip Hop

Return Of The Boom Bap

1993 KRS-One
195 RON


Side A
  • KRS-One Attacks
  • Outta Here
  • Black Cop
  • Mortal Thought
Side B
  • I Can't Wake Up
  • Slap Them Up
  • Sound Of Da Police
Side C
  • Mad Crew
  • Uh Oh
  • Brown Skin Woman
Side D
  • Return Of The Boom Bap
  • "P" Is Still Free
  • Stop Frontin'
  • Higher Level


Return of the Boom Bap este primul album de studio solo al rapperului american KRS-One, lansat la 28 septembrie 1993 de Jive Records.