Dead Club City

2023 Nothing But Thieves
110 RON


Side A
  • Welcome To The DCC
  • Overcome
  • Tomorrow Is Closed
  • Keeping You Around
  • City Haunts
  • Do You Love Me Yet?
Side B
  • Members Only
  • Green Eyes :: Siena
  • Foreign Language
  • Talking To Myself
  • Pop The Balloon


Dead Club City este cel de-al patrulea album de studio al trupei engleze de rock alternativ Nothing but Thieves, lansat pe 30 iunie 2023 prin intermediul Sony Music UK. Acesta a fost precedat de single-urile „Welcome to the DCC”, „Overcome” și „Keeping You Around”.