Metaphorical Music

2003 Nujabes


Side A
  • Blessing It -Remix
  • Horn In The Middle
  • Lady Brown
  • Kumomi
Side B
  • Highs 2 Lows
  • Beat Laments The World
  • Letter From Yokosuka
  • Think Different
Side C
  • A Day By Atmosphere Supreme
  • Next View
  • Latitude -Remix
  • F.I.L.O.
Side D
  • Summer Gypsy
  • The Final View
  • Peaceland


Metaphorical Music este primul album solo al lui Nujabes, lansat în 2003. Acesta oferă o combinație de hip-hop și jazz instrumental și include artiști precum Shing02, Substantial, Five Deez și Cise Starr.