A Seat At The Table

2016 Solange (2)


Side A
  • Rise
  • Weary
  • Interlude: The Glory Is In You
  • Cranes In The Sky
  • Interlude: Dad Was Mad
Side B
  • Mad
  • Don't You Wait
  • Interlude: Tina Taught Me
  • Don't Touch My Hair
Side C
  • Interlude: This Moment
  • Where Do We Go
  • Interlude: For Us By Us
  • F.U.B.U.
  • Borderline (An Ode To Self Care)
Side D
  • Interlude: I Got So Much Magic, You Can Have It
  • Junie
  • Interlude: No Limits
  • Don't Wish Me Well
  • Interlude: Pedestals
  • Scales
  • Closing: The Chosen Ones


Noul disc al lui Solange este uimitor, o declarație unitară din punct de vedere tematic și aventuros din punct de vedere muzical despre durerea și bucuria femeii de culoare.