Stan Getz And The Oscar Peterson Trio

1957 Stan Getz
100 RON


Side A
  • I Want To Be Happy
  • Pennies From Heaven
  • Ballad Medley
Side B
  • I'm Glad There's You
  • Tour's End
  • I Was Doing All Right
  • Bronx Blues


Stan Getz and the Oscar Peterson Trio este un album de studio din 1958 al lui Stan Getz, acompaniat de Oscar Peterson Trio.