Hyper-Dimensional Expansion Beam

2022 The Comet Is Coming


Side A
  • Code
  • Technicolour
  • Lucid Dreamer
  • Tokyo Nights
  • Pyramids
  • Frequency Of Feeling Expansion
Side B
  • Angel Of Darkness
  • Aftermath
  • Atomic Wave Dance
  • The Hammer
  • Mystik


Hyper-Dimensional Expansion Beam este cel de-al treilea album de studio al trupei engleze The Comet Is Coming. A fost lansat pe 23 septembrie 2022 sub egida Impulse! Records.


<iframe style=”border-radius:12px” src=”https://open.spotify.com/embed/album/1XPsJnIVMjOt04rczMWVO4?utm_source=generator” width=”100%” height=”352″ frameBorder=”0″ allowfullscreen=”” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture” loading=”lazy”></iframe>