A Light For Attracting Attention

2022 The Smile (5)
160 RON


Side A
  • The Same
  • The Opposite
  • You Will Never Work In Television Again
Side B
  • Pana-Vision
  • The Smoke
  • Speech Bubbles
Side C
  • Thin Thing
  • Open The Floodgates
  • Free In The Knowledge
Side D
  • A Hairdryer
  • Waving A White Flag
  • We Don't Know What Tomorrow Brings
  • Skrting On The Surface


A Light for Attracting Attention este albumul de studio de debut al trupei rock engleze Smile. A fost lansat digital prin XL Recordings pe 13 mai 2022, cu o lansare fizică pe 17 iunie. The Smile este format din membrii Radiohead Thom Yorke și Jonny Greenwood împreună cu toboșarul Tom Skinner.