Icky Thump

2007 The White Stripes
205 RON


Side A
  • Icky Thump
  • You Don't Know What Love Is (You Just Do As You're Told)
  • 300 M.P.H. Torrential Outpour Blues
Side B
  • Conquest
  • Bone Broke
  • Prickly Thorn, But Sweetly Worn
  • St. Andrew (This Battle Is In The Air)
Side C
  • Little Cream Soda
  • Rag And Bone
  • I'm Slowly Turning Into You
Side D
  • A Martyr For My Love For You
  • Catch Hell Blues
  • Effect And Cause


Icky Thump este cel de-al șaselea și ultimul album de studio al duo-ului rock american The White Stripes, lansat de Warner Bros. și Third Man Records în iunie 2007, iar XL Recordings s-a ocupat de lansarea în Marea Britanie.