The Cosmic Game

2005 Thievery Corporation


Side A
  • Marching The Hate Machines (Into The Sun)
  • Warning Shots
Side B
  • Revolution Solution
  • The Cosmic Game
Side C
  • Satyam Shivam Sundaram
  • Amerimacka
Side D
  • Ambicion Eterna
  • Pela Janela
Side E
  • Sol Tapado
  • The Heart's A Lonely Hunter
Side F
  • Holographic Universe
  • Doors Of Perception
Side G
  • Wires And Watchtowers
  • The Supreme Illusion
Side H
  • The Time We Lost Our Way
  • A Gentle Dissolve


Lansat pe 22 februarie 2005, The Cosmic Game este cel de-al patrulea album de studio al Thievery Corporation, cu vocaliștii Wayne Coyne din The Flaming Lips, Sleepy Wonder, Perry Farrell din Jane’s Addiction, Gunjan, Notch, David Byrne din The Talking Heads, LouLou Ghelichkani și alții. .