In The Mood For Life

2009 Wax Tailor


Side A
  • City Vapors (Opening)
  • Dragon Chasers
  • Already Begun (Skit)
  • B-Boy On Wax
  • Street Scent (Skit)
  • No Pity
Side B
  • Dry Your Eyes
  • Masquerade Theme (Skit)
  • Until Heaven Stops The Rain
  • More Songs (Skit)
  • Leave It
Side C
  • Escape Theme (Skit)
  • Go Without Me
  • This Train
  • Sit & Listen
Side D
  • Fireflies
  • Say Yes
  • I Own You
  • Greenfields


Cu „In The Mood For Life”, al treilea album al lui Wax Tailor compus între Paris și New York, producătorul francez creează o frescă organică cu accente orchestrale care împacă mai mult ca oricând groove-ul hip-hop-ului cu melodiile pop.