As I Try Not To Fall Apart

2022 White Lies (2)
165 RON


Side A
  • Am I Really Going To Die
  • As I Try Not To Fall Apart
  • Breathe
  • I Don't Want To Go To Mars
  • Step Outside
Side B
  • Roll December
  • Ragworm
  • Blue Drift
  • The End
  • There Is No Cure For It


As I Try Not to Fall Apart este al șaselea album de studio al trupei britanice post-punk White Lies. Lansat pe 18 februarie 2022 prin PIAS. albumul a avut patru single-uri lansate înainte de lansare: piesa de titlu, „I Don’t Want to Go to Mars”, „Am I Really Going to Die” și „Blue Drift”.